program facturi gratuit

Găzduire web şi email pe servere din România

Chiar am nevoie sa fiu prezent pe Internet?

Email-ul şi prezenţa pe web a devenit o necesitate absolută într-o lume ultra-rapidă, cu milioane de clienţi şi de furnizori, care trebuie să se găsească intre ei.

Ca şi client, ar fi imposibil să mergi la 20 de magazine pentru a găsi produsul sau serviciul potrivit, la preţul corect, ca să nu mai zicem de o comparaţie între preţuri.
Prin intermediul web-ului însă, toate aceste lucruri sunt perfect posibile. Durează câteva secunde să ceri motorului de căutare produsul dorit, şi probabil câteva minute să îţi faci o idee despre ce există pe piaţă. Mai durează câteva minute să te hotărăşti de la cine cumperi, şi eventual faci şi comanda, online.
Probabil este evident că un furnizor care nu este prezent în cyberspaţiu prin intermediul unui site de prezentare este exclus din scenariul de mai sus.

Despre poşta electronică nu ar fi multe de spus, e relevant doar faptul că probabil este cel mai utilizat mijloc de comunicare la ora actuală, în mediul de afaceri sau cel privat. Asta deoarece este extrem de ieftin, infinit mai rapid decât poşta clasică, se pot ataşa la mesajul propriu-zis şi fişiere multimedia (imagini, sunete) sau documente semnate digital (de exemplu un contract în forma electronică); pur si simplu e greu de imaginat de ce o companie, indiferent cât de mică ar fi, nu ar utiliza email-ul pentru comunicare.


De ce aş alege ICE SOFT pentru găzduire?

Există un număr enorm de posibilităţi de hosting pe piaţă, probabil unele din ele mai ieftine decât ce vezi aici. Forţa noastră constă în personalizare, calitate şi disponibilitate.

Fiecare client al nostru este tratat individual, toate facilităţile sunt adaptate exact pe necesităţile tale.

Baza de cunoştinţe şi experienţa îndelungată în domeniul serverelor de web şi email garantează că serviciile noastre vor fi întotdeauna disponibile când ai nevoie de ele.

Serverele noastre sunt amplasate într-o locaţie special amenajată (datacenter), dotată cu mai multe linii de Internet de mare viteză, cu peering la cei mai importanţi provideri de Internet din Romania.

Platforma software

Condiţii tehnice webhosting

 • Spaţiu alocat: 500MB
 • Scripting: PHP (5.2), SSI, CGI
 • Servere SQL: MySQL (5.0), PostgreSQL (8.0)
 • Acces: securizat, prin scp/sftp (cu cheie)
 • Număr subdomenii: nelimitat

Condiţii tehnice email hosting

 • Spaţiu alocat: 500MB
 • Număr de mailbox-uri per domeniu: nelimitat
 • Administrare mailbox-uri: webbased
 • Acces: POP3/IMAP (securizat), webmail
 • Protecţii: antivirus, antispam
 • Filtre: suport sieve
 • Suport pentru "shared folders"

Costuri
Toate aceste condiţii deosebite + suport tehnic de excepţie vă sunt oferite pentru doar 29 RON / lună. În cazul în care nu aveţi încă un domeniu, oferim suport gratuit pentru achiziţionarea acestuia. Suportul pentru setarea clientului de email, al clientului de scp/sftp sunt de asemenea gratuite.

Contact
Pentru informaţii suplimentare sunaţi la 0241-766-043 (Romtelecom) sau 0740-887-830 (Orange).